недеља, 11. јануар 2015.

Kako pobediti dosadu na raspustu:-D

Zdravo, cure! Šta ima? Verujem da je svima barem malo dosadno na zimskom raspustu. Sigurno ima dana kad neznate šta ćete sa sobom. Pokušaćemo to da promenimo.

Moj prvi savet za vas je da okupite nekoliko drugarica i odgledate neki dobar film. Evo nekih koji su mene oduševili! Spremite kokice i uživajte.
1.Tri metra iznad neba
Ovaj film morate svi pogledati, ako već niste. Vrlo je romantičan i tužan. Neću vam ništa više reći. sami saznajte. Takođe postoji i drugi deo filma koji se zove "Želim te". Meni se nije toliko dopao kao prvi.
2.Grown Ups i Grown Ups2
 Nisam htela da ih odvajam jer je Grown Ups2 nastavak.
Film je stvarno dobar i vrlo smešan. Radi se o petorici prijatalja koji su kao mali igrali košarku. Kada je njihov trener umro ponovo se sastaju, posle 30 godina, na sahrani. Prisećaju se detinjstva i rade razne, lude stvari.
3.Svekrva je kriva za sve
Urnebesno smešan film, sa Jennifer Lopez u glavnoj ulozi. Priča je o paru koji želi da se venča, ali na putu im stoji njegova majka. Ona svašta radi da bi se otarasila mlade, ali bez uspeha.
4.L.O.L.
Dobar film. Radi se o tinejdžerskim problemima i zaljubljivanju.

Zabavu ne morate tražiti samo na televiziji i kompjuteru. Pokušajte da budete kreativni. Osmislite nešto novo, uradite koji DIY, naslikajte nešto. Ima mnogo toga da se uradi i van ekrana.

Čitanje knjiga je isto zabavno, naravno ako je ta knjiga interesantna. Nađite neku koja vas zanima i bacite se na čitanje!

Kuvanje je takođe dobar način osloboditi se dosade. Spremajte svoje omiljene poslastice ili oduševite porodicu i prijatelje nečim što još niste probali.

Možda želite zabavu na malo staromodniji način. Igrajte društvene igre sa porodicom. Toga nikad dosta. Takmičarski duh je najvažniji.

Ali na kraju možete napraviti GirlsNigthParty. Idite u šoping, sređujte nokte, tračarite, pričajte o slatkim momcima... Ništa drugo vam ne treba. Samo par drugarica. Ko zna možda vam to bude najluđa noć.

To je sve što sam vam spremila. U komentarima mi napišite ako želite da postavim neki DIY ili da vam pokažem neki recept u skorije vreme

7 коментара:

  1. Volela bih da napraviš neki DIY.
    Gledala sam film "Svekrva je kriva za sve" i slažemo se oko utisaka.

    Volela bih da posetiš moj blog:
    lickadiary.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Super post. Pratim te, uzvrati ako možeš!

    http://fashionholicyeahh.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Lep post. Na mom blogu takođe ima nekih ideja protiv dosade na raspustu, koga zanima neka baci pogled. :D

    diaryofdreamer07.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post :)
    http://cornerr13.blogspot.com/ Uzvrati pracenje ako mozes :)♥

    ОдговориИзбриши
  5. Nice post
    would you like to follow each other ? I'll follow back after it

    Www.miharujulie.com

    ОдговориИзбриши